keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Täällä käsillä tekemistä rakastava äiti ja vaimo ihminen. On tullut aiemminkin blogia pidettyä, mutta se painoittui enemmän pienten kodin yksityiskohtien kuvaamiseen. Ja sitten iski laiskuus.. :)
 
Nyt on oikeastaan kaksi syytä aloittaa uusi blogi.
  1. Tallentaa omien kätösten tekeleet yhteen, helposti kaikkialla mukana pysyvään tapaan. Ja siinä samalla yrittää pysyä hiukan mukana siitä, miten noiden lankavarastojen on käynytkään. Siis todellakin yritys olisi vähentää niitä jokaisesta kolosta pursuvia keriä. Valitettavasti vain sähköinen maailma pursuaa kertakaikkisen syötävän ihania, pakko-toteuttaa -huutavia malleja. Joihin tietenkin on pakko ostaa uusia, ihania lankoja. Niin että on tämän vuoden aikana varastot tainneet ainakin 300 g huveta... :)
  2. Tallentaa ihanat ideat, ohjeet ja blogit jonnekin, mistä minun on niitä helppo seurata. Ja helppo löytää kun haluaa jotain netissä bongattua alkaa tekemään. Siis linkitykset kunniaan!
 
Tietenkään minulla ei nyt ole mitään kuvia uusimmista tekeleistä. Sen verran voin kertoa, että tällä hetkellä työn alla on Drops Nepalista neuletakki, josta ainakin näin tekovaiheessa tykkään ihan hirmusti. Tai siis teen sitä jo liki toista kertaa. Ensimmäinen meni purun alle kun huomasin inhottavan pikku virheen pujahtaneen puikoiltani työhön..
 
 
Mutta joulua kohden kun ollaan menossa, jouluinen poppanaliina aiemmalta kudontabuumikaudelta. Kaikki muu käsin tekeminen langoista jo tuttua alkaa ollakin, paitsi pitsin nypläys. Kyllä minä siihenkin vielä joskus perehdyn... :)
 
Jos tänne eksyt katsomaan, kuka uusi lukijasi onkaan, TERVETULOA UUDELLEEN. Kyllä tämä tästä vielä edistyy, blogini siis.
 
Rakkautta ja rauhaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti