keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Kevään ensimmäiset perhoset

Kevään odotus on kova. Olohuoneen seinällä riippuu puu. Tai lehti, tiedä sitten kumpi on. Se on alunperin ihana häälahja ystäviltä, oksille oli sidottu seteleitä. Rahapuu oli nimeltään. Sai sitten jossain vaiheessa sydämiä oksillensa. Mutta eilen alkoi kevät painaa mieltä jo niin kovasti, että muutama perhonen..
 

Punainen

 
Ja keltasiipinen pikkuliihottaja
Sekä muutama kukkanenkin.. 
 Tää on muuten orvokki,vaikkei ihan heti kuvasta uskoisi.. :) Ei ihan ollut onnistunut versio..
 

 Ilmestyi sen oksille päivää piristämään. Mutta tuosta alemmasta kuvasta päätellen, täytyypi ottaa koukku uudestaan käteen, ja virkata monta monta kukkasta lisää, että näyttäisi söötimmaltä.

 
Lankoina oli jotain varastosta löytyneitä nöttösiä. Ja kulutus oli HUIMAT 30 g, kaikkiin yhteensä. Ehkä tällainen näpertely ei kuitenkaan noita varastoja tyhjennä... :)
Varsinkaan kun eilen eksyin  (?) vaihteeksi lankaa ostelemaan. Ihan peruslankoja, pari kerää seiskaveikkaa syksyn sukkiin kun tarjouksessa oli, pari kerää Nallea huiveihin sekä kuusi kerää Woolia. Olen ollut niin optimisti kun torkkupeittoa aloin tekemään, etten valkoista hamstrannut ollenkaan. Ajattelin, että kyllä nyt VALKOINEN valikoimassa pysyy.. Vaan niinpä on poistunut. Tuli kova kiire metsästää puuttuvat kerät.
Nyt peitto saa taas hautautua odottamaan muiden projektien jälkeistä aikaa.
 
Niin, jäi viimeeksi sanomatta:
 
MULLA ON LUKIJA!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti