lauantai 23. helmikuuta 2013

Oodi keskeneräisyydelle

Käsityöt. Nuo pirulliset, addiktoivat, aikaa kuluttavat paheeni. Maailma pullollaan toteuttamista odottavia ideoita. Jotka hiipivät ajatuksiin illalla unen mukana, aamulla heräilemistä hapuilevien ajatusten ollessa vielä puolustuskyvyttömiä seulomaan... :)

Tänä vuonna on alkanut huomattavasti useampi projekti, kuin mitä voisi uskokaan.. Tyypillistä minulle. Heti nyt just on päästävä aloittamaan. Kyllähän nuo keskeneräiset voivat odottaa...

1.
 
T-paita kesäksi. Novitan Miamista. Neulon ilman saumoja, joten yllättävän pitkällä ollaan. Puolessa välissä siis...
 
2.
 
 
 
Ihana ihana huivi uusimmasta Novitasta. Tämä on aktiivisesti työn alla. Tykkään niin kovasti etten malttaisi odottaa valmistumista. Jäljella n. 30 krs. Mutta miten hitaita nämä loppupään kerrokset ovatkaan....
 
3.
 

Novita Rosesta pikkujakku kesäksi. Takakappaleessa mennään vasta... 
4. 

 

Drops Limasta aloitettu neuletakki. Liian harmaa ja talvinen kevään kaipuussa. Syksyksi kuitenkin tulossa ihana villatakki. Takakappale menossa lähe käsikavennusten kohdalla..

Mutta olen minä jotain valmistakin tällä viikolla saanut aikaiseksi. Kaipasin neulontatuokioihin rahia jalkojeni alle. Jyskistä osui silmiin kätevän kokoinen, ja ennen kaikkea halpa, sellainen. Jossa vielä on säilytystilaa sisällä. Täydellinen siis käsityörahiksi. Vaan minkä värinen!! YÖK!
Posted by Picasa
 
Eipä tämä nytkään niin kukkanen ole, mutta sentään siedettävämmän värinen. Ja ihanan mukava jalkojen alla kun kutoo.. Lankana Novita Isoveli, kulutus 324 g.
 
 
Ja sitten.. Mokomakin Irmastiina kun puhui tuosta ompelemisesta. Aamupalan jälkeen keittiön pöytä näytti tältä...
 
 
Kaivoin kasan Suuria Käsityölehtiä esille, ja keräsin mitä kaikkea ihanaa vaatetta sitä voisikaan kesäksi tehdä...
 

Joten eipä siinä auttanut kuin lähteä kangaskauppaan. Jättirätistä kotiutui sitten kankaat kaksiin housuihin, yhteen hameeseen ja yhteen t-paitaan. Toivottavasti nämä valmistuvat nopeammin kuin edellisen kangasostosreissun tulokset.. :)
 
Nyt koiruuksien kanssa ulos peuhaamaan. Oikein rauhallista viikonlopun jatkoa!
 
 

2 kommenttia:

  1. Mitä kaikkea ihanaa sielä onkaan tulossa...:)
    Ja tuo rahi on kyllä hieno!

    VastaaPoista
  2. Hyvää viikonloppua! Viestisi tuli perille blogiini, kiitos siitä!

    VastaaPoista