sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Äitienpäivän urakka

Viihtyvyys ennen kaikkea.. Eli kasvimaata vasta rakennetaan, mutta valo ja tervetulotoivotus on jo paikallaan.. :)
 

Kasvimaa sai pinnalleen mehevän multakerroksen, kun pojat olivat kärrymiehinä. Joten tänään on kasvihuoneessa paossa olleet mansikat löytäneet paikkansa keittiötarhasta. Samoin perunat, sipulit, samettikukat...

 
Viime vuoden ensimmäistä kesäänsä kasvanut liperi on voimissaan. Sekin vietti pari viikkoa evakossa, astiassa. Pääsi nyt kasvimaan pohjoisreunalle. Jos vaikka innostuu kasvamaan niin komeasti kuin parhaimmillaan tekee. Ettei sitten varjosta muita mahdollisesti maasta ponnistavia.
 

 Kuten tätä viinisuolaheinää. Mistä en kyllä ymmärrä miksi sen säilytän? Itse en tykkää, miehestä ei maistu oikein miltään. Mutta on niin kauniin näköinen. Ja kasvaa myös kauniisti.

Tämä taas on ihan uusi ostos. Arvaatko mikä?
No se kuuluisa uutuus makeutusvalikoimassa, Steviahan tämä. Täytyy kokeilla, jos vaikka saisi kasvamaan. Oishan se hienoa saada makeutusta omalta palstalta.


Ja vielä kuva pajuaidasta. Ihania lehdenalkuja näkyy jo "seipäiden" päässä. Jos hyvin käy, meillä on keittiöpuutarhan ympärillä kesällä kaunis elävä aita.

 
Niin, näissä ne minun käsityöni nyt ovat pyörineet. Ja pyörivät vielä pitkän aikaan. Loppukesästä taas alkaa sormia sitten kutittaa toisella tavalla. Ja silloin langat, puikot ja koukut löytyvät kätköistään ja alkavat muodostua vaatteen muotoon.
Voi vitsi kaikki käsillä tekeminen on ihanaa! <3
 
Oikein ihanaa alkavaa viikkoa!

Posted by Picasa

1 kommentti:

  1. Voi ,että on kasvanut tuo kasvimaa...:)
    Jos Stevia menestyy, tulen "varkaille".
    Aurinkoa luvassa...jee...:)

    VastaaPoista