maanantai 6. toukokuuta 2013

Langat jääneet taka-alalle..

Kevät, vihdoinkin! Kotona on jo ikkunat aikoja sitten hävinneet kasvatushyllyjen taakse.. Kaikki liikenevä aika on kulunut taimien hoivaamisessa. Vaikka eivät nuo tänäkään vuonna kaikki hengissä taida selvitä ulosvientiin asti. Aurinko on aika armoton ikkunalla..
Taimet on jo siirtyneet porstuaan (lämmittämätön), vähän lähemmäs todellisuutta. Petuniat, samettikukat, chilit, osa dahlioista, kasvavat niin ettei tosikaan. Tomaatit siirtyivät vappuna kasvihuoneesen.
Viime viikonloppu menikin pihalla kuoputellessa. Selässä tuntuu, että olen varmaankin siirtänyt kaiken mahdollisen toiseen paikkaan. Paitsi omppupuut.. :)
Saas nähdä vain, miten kaiken käy. Minä kun en niin kovasti jaksa keskittyä kasvien vaatimuksiin. Isken ne sinne, mihin mielestäni sillä hetkellä kuuluvat.
 
Mies oli tehnyt minulle perjantaina ihanan yllätyksen. Kauan haaveilemani hyönteishotellin. En vain ole raaskinut sellaista ostaa, ovat sen verran hintavia. Mutta nyt minullakin on sellainen! Toivottavasti saamme paljon hotellivieraita!
 
Hotelli pääsi kasvimaan vieressä kasvavan männyn kylkeen.
 

Ja lauantain urakkana sain kasvimaan ympärille punottua (kasvavan) pajuaidan. Toivottavasti vielä alkaa kasvamaankin! Kasvimaa näyttää niin surulliselta tällä hetkellä. Tarkoitus on laajentaa sitä taas tänä kesänä. Nyt otetaan kasvulavat kokonaan pois, ja perustetaan yksi iso penkki. Kotona on jo selkeä istutussuunnitelma, jotta hyvät kaverit pääsisivät vierekkäin.
Tai no.. Se on jo mennyt uusiksi. Koska suunniteltu perunapelto siirtyy taas vuodella eteenpäin. Ja osa tästä kasvimaasta lohkaistaan potuille..

 
 
Oikein ihanaa aurinkoista kevättä!

3 kommenttia: