lauantai 9. maaliskuuta 2013

Kevään kukkia

Olisikohan tämä esikko? Kevään ensimmäisiä kukkasia ainakin. Tarina sen takana:
Ostin viime kesänä mekon. Ihanan omasta mielestäni. Kesäinen hame, mutta värinsä ansiosta käy myös talvella. Ja onkin ollut ahkerassa käytössä.
 Mutta...
Minä kun olen sellainen kätevä emäntä.. Kerran sitten klooria käyttelin, tämä hame päälläni... 
 Hups.
Lopputulos, hameen helmassa kivoja värittömiä plänttejä.. Jee jee!
Vaan ei hätä tämän näköinen. Sain vihdoin virkkuukoukun käteen, langaksi viime kesän t-paidasta jäänyttä Novitan Tenneeseetä, ja avot! Johan on mekko entistä ehompi. Eikä taatusti tule toista samanlaista vastaan! :) Innoissani unohdin sitten langankulutuksen punnita.. Mutta varastolankoja olivat sentään!
 
Kukat kasvavat helmasta ylöspäin.
 
 
 Kaverina tällä viikolla valmistunut t-paita.
 
 
Kukat kasvavat vain mekon toisella puolella.
 
 
Ja yritin minä muutenkin ahkera olla tällä viikolla. Ompelukone meinasi lentää ikkunasta ulos. Ei kertakaikkiaan suostunut yhteistyöhön kanssani. Kannoin kerran koneen isälleni, maailman parhaimmalle korjaajalle (useimmiten korjaa koneeni ihan vain puhelimen välityksellä.. ) mutta eihän tuo siellä mitään vikaa itsestään ilmoittanut. Kotona ei taas suostunut toimimaan.
Sitten ei kuin äidin kone lainaksi. Ja sillähän sain työn alla olleet housut hurautettua alta aikayksikön. Vaan ei niistä tullut sellaiset kuin halusin. Nyt ovat mietintämyssyssä, tuumaushyllyllä odottamassa että keksin, mitä niille lahkeille oikein tekisin. Jotta niistä tykkäisin.
Mutta ei parane antaa koneen voittaa. Joten surautin sitten yhden t-paidan, vähän niinkuin tämän mekon ja aiemman postauksen huivin kaveriksi.
 
Ihan simppeli perus t-paita. Kelpaa huivin alle, farkkujen kanssa, hameen kanssa. Eli kaipa tälle käyttöä löytyy.
 
Ja nyt pitäisi alkaa pakata. Suuntaamme tänään ihanien ystävien kanssa Unkariin, Budapestiin pidennetylle viikonlopulle. Unkari on tunnettu kirjontatöistään. Monen käsityökaupan osoitteet onkin tulostettu käsilaukkuun... Jos vaikka... :)
 
Aurinkoista viikonloppua!
 
 
 
Posted by Picasa

3 kommenttia:

 1. Mekosta tuli parempi, kuin uutena....tosi nätti!
  Ihanaa matkaa teille kaikille♥

  VastaaPoista
 2. Tosi hyvä idea nuo kukkaset.
  Mukavaa reissua.

  VastaaPoista
 3. I think your skirt turned out just lovely! The flowers are perfect! I'm your newest follower. It's so nice to meet you!
  Hugs,
  Julie

  VastaaPoista