torstai 1. elokuuta 2013

Elokuu

Kesäloma loppui. Ja vaikka viihtyisin ihan kotiherratterena, on se ihan ok taas töihinkin palata. Säätkin muuttuivat heti. Luontoäiti auttaa töihin palannutta, ettei tarvitse iltaisin niska väärässä kastella kasvimaata ja kukkusia. :)
 
Satoa viimeisellä lomaviikolla säilöin niin, että kaikki paikat pursuaa. Vielä kun isännän odottamat sienet putkahtelisivat sateiden alettua korjattavaksi, olisimme jo valmiita syksyn odotukseen.
 
Kyllä se vain on ihana, että noita vuodenaikoja piisaa. Vaikka lämpö ja aurinko on niin mahtavaa, on aina ihana myös odottaa sitä seuraavaa vuodenaikaa.
 
 
Dahliat ovat nyt kauneimmillaan. Edelliskeväänä ostin ensimmäiset mukulat, enkä ole voinut kuin ihmetellä, miksen näistä muka ennen tykännyt?? Siis kertakaikkisen loistavia kukkia. Ja miten paljon erilaisia niitä mahtuu yhteenkin penkkiin??!!
 
Pihalla pitäisi alkaa toteuttamaan kesän viimeisiä projekteja, mutta syksy on selkeästi jo haisteltavissa ilmassa.. Meinaan villalangat pujahtavat käteen ihan huomaamatta iltaisin kun sohvalla istuu.. Nyt on työn alla sukat. Enkä kyllä koskaa ole YHTÄ sukkaa tehnyt niin kauan kuin tätä ensimmäistä. En tiedä miksi mallin kirjoneule on minulle niin hidas neuloa. Toivottavasti lopputulos on vaivan arvoista!
 
 


6 kommenttia:

 1. Kaunis Dahlian kukka:)
  Joutuin se heinäkuukin meni, toivottavasti saamme lämpimän syksyn!

  VastaaPoista
 2. Kaunis Dahlia. Ostin ensimmäisen kerran kaktusdahlian juuria, nyt ne ovat lähes metrin pituiset ja ainakin yhden nupun löysin. Odotan ehtiikö se vielä kukkia. Hauskaa torstaita.

  VastaaPoista
 3. Ihana dahlia!
  Minukin on pitänyt ostaa kunnon puikot, jospa saisin ne tämän vuoden käsityöt aloitettua....siis ne yhdet sukat...:))

  VastaaPoista
 4. Ihastuttava daalia! Minulla ei ole kellaria missä voisin juurakoita talvettaa.

  VastaaPoista
 5. Tosi kaunis daalia.Mukavaa elokuuta:)

  VastaaPoista
 6. Minulla ilmeisesti etanat ovat nakerrelleet daalian lehtiä, Murr! Onneksi itse kukat ovat saaneet olla rauhassa.

  VastaaPoista