perjantai 9. elokuuta 2013

Keskeneräisyydet synttärilahjalla blogattuina

Siis en minä ihan toimettomana ole ollut. Töiden ja säilömisten lisäksi... Tässä ne surullisen kamalat sukat..
 
 
 Tai siis eihän sukissa mitään vikaa ole. Näistä tulee ihanat, kunhan joskus mahdollisesti vain valmistuvat. Kuvio vain on minun logiikallani aivan mahdoton sisäistää. No ehkä joskus..


Ratkaisin ongelman aloittamalla tiistaina villatakin. Näyttäisi tulevan talveksi ehdoton uusi suosikki. Vai mitä sanotte?


Ohje on Novitan syksyn lehdestä, ja todella joutuisa tehdä. Lankana, taas,  tuttuakin tutumpi seiskaveikka. Kun sitä saa niin helposti tuosta ruokakaupasta... :)

Ja sitten se synttärilahja. Mies osti lupauksensa mukaisesti mulle täppärin!!! Hieno kuva sormenjälkineen ja näytöstä heijastuvine kompostikannuineen päivineen... :)
On vain pientä opettelua tämän käyttö. No, eiköhän tuo tuosta pian ole kuin vanha tuttu.Tämä vehje oli toivelistalla kahdesta syystä, e-kirjat tulee paljon paperisia halvemmiksi. Ja toisekseen käytän paljon netin syövereistä ohjeita käsitöihin. Tästä niitä on paljon kätevämpi tutkailla ja seurata kuin läppäristä.

Mutta joko vika on käyttäjässä, tai tässä bloggerissa, mutta aivan mahdoton päivittää! Siirryin tässä vaiheessa läppärille, että saan joskus tämän valmiiksikin!! Täytyy perehtyä, saisiko asetuksista tätä helpommaksi käyttää tuolla vehkeellä.
Oikein rentouttavaa viikonloppu

5 kommenttia:

 1. Ihana villatakki tulossa....niin ja sukat...:)
  Hieno täppäri...siis en ole tuollaista sanaa kuullutkaan.
  Mutta aattele, kun ei tuossa ole sitä kirjan tuoksua ja sivujen kääntelyä...onko se sama kuin kirjan lukeminen....heino lahja jokatapauksessa...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääää... pitiks siun tollasista muistuttaa?? Mutta onneks edes sivut kääntyy kuin kirjassa! :D

   Poista
 2. Jopa sie teetkin kauniita sukkia ja komiaa takkia.

  VastaaPoista
 3. Kaunista on valmistumassa... upean synttärilahjan olen saanut ja onnea näin jälkikäteen:)

  VastaaPoista